İnna Fetahna Suresinin Arapça Okunuşu ve Fazileti

Bu yazıda; inna fetahna leke fethan mübina okudum, inna fetahna leke fethan mübina kaç kere okunmalı, inna fetahna leke fethan mübina 9999 okuyanların yorumları, inna fetahna dinle, inna fetahna suresi arapça, inna fetahna leke fethan mübina okudum, inna fetahna leke fethan mübina kaç kere okunmalı?, inna fetahna leke fethan mübina 9999 okuyanların yorumları, inna fetahna suresi türkçe okunuşu, inna fetahna leke fethan mübina arapça, ferdün hayyun kayyumun hakemun adlun kuddûsun inna fetahna leke fethan mübina... konuları hakkında bilgiler bulabilirsiniz.
inna fetahna suresi faziletleri
İNNA FETAHNA LEKE FETHAN MÜBİNA SIRRI

إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
“İnna fetehna leke fethan Mübina” ayetini (313-489) defa zikredenlerde olaganüstü sırlar açığa çıkmaya başlar. Bütün kapalı kapılar birer birer açılır.

Rüya veya kaza alemlerinde sırlar açığa çıkar. Engel olan şey neyse başarı, evlilik, rızk, hastalık, huzursuzluk, düşmanlıklar yavaş yavaş ortadan kalkıp güzel bir noktaya gelir. Bu ismin özellikle çok zeki fıtratlı öğrencilere büyük yararları vardır.

Kendi sahalarında olağanüstü açılım ve dönüşüm yaşamakta çok başarılı projelere imza atmakta bu ismin tecellisi önemli rol oynar. İlahi alemlerin ve kapalı kapıların açılmasınada sabır gerekir.

Fettah adı azametli bir addır. Bu adın ışın tecellisi altında olan kimse kendi nefsini muhasebe edecek kudrete getirilir. Devam edenler, Allah’a yakınlaşma sırrını kavrarlar.

YATSI NAMAZINI KILDIKDAN SONRA 4 REKAT ALLAH RIZASI İÇİN NAMAZ KILINACAK... SELAM VERDİKDEN SONRA OTUDUĞUNUZ YERDEN KALKMADAN

100 İstiğfar cekilecek

10 Salavat getirdikden sonra

1 fatiha

3 ihlas

1 felak

1 Nas 

okudukdan sonra: Bir bardak temiz su alinir ve bunun üzerine 101 defa asagidaki ayetler okunup üflenir. Kismeti kapali olan,evlenmek isteyipte birini bulup evlenemeyen kisi bu sudan içer. Bu isleme 21 gün devam edilir.Hem kismeti açilir hemde üzerinde bir baglilik varsa Allahin izniyle çözülür.

Bismillahirrahmannirahim

Inna fetahna leke fethan mübina.Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba


Fetih suresinin ilk ayeti olan inna fetahna ayetini Fetih, zafer, düşmana galip gelmek, düşmanı yenmek, bağlı işleri açmak ve mühim bir hacetinin yerine gelmesi için Ferdun Hayyun Kayyûmun Hakemun Adlun Kuddûsun innâ fetahnâ leke fethan mubînâ. Şeklinde her farz namazın arkasından 19 gün 19 defa okunursa maksat hasıl olur.

"inna fetahna leke fethan mübina ve fütihatis semaü fekanet ebvaba"

21 gün boyunca her gün 1 bardak suya 101 defa, ‘’Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba’’ okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.

- Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir.

- Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu duanın okunması tavsiye ediliyor, anlamına da dikkat ederseniz ne kadar isabetli bir dua olduğunun farkına varırsınız.

‘’Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ‘’

Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.