Pazartesi Günü Okunacak Etkili Dilek Duası

Pazartesi günü haftanın ilk günüdür. Bugün okuyacağınız dualar bütün hafta boyunca etkisini gösterecektir. Bu dua eğer o hafta içinde yaşamak istediğiniz bir şey var ise bu duayı okuyarak o isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu dua gerçekten çok etkili bir duadır. Pazartesi günü günün herhangi bir saatinde sizi kimsenin rahatsız edemeyeceği bir yerde bu duayı okuyabilirsiniz. Duayı okurken abdestli olmalısınız. Duayı inanarak tüm kalbinizle okumanız ve sonunda da dileğinizi Rabbimize iletmelisiniz. İşte duamız:


Duanın çabuk kabul olması için okunacak dua : Selamün Kavlen Min Rabbir Rahim
Sabah namazının sünneti ile farzı arasında okunan çok makbul hacet duası
Sabah namazının sünneti ile farzı arasında aşağıdaki dua 3 kere okunup,murat ne ise istenilir. Okunacak dua: Allahümme Yâ Hayyu Ya Kayyûmu Ya Bedia’s …
Zor durumda olanlar…”Maddi-Manevi” bu duayı okuyun
Her hangi güç bir işin kolaylaşması için dua, Her müşkül iş için okunacak dua Her Müşkül işin halledilmesi başarılması için; Her gün 70 (Yetmiş) defa…..
100 defa istiğfar (estağfirullah el azıym ve etübü ileyk)
 Salavat ( Salaten Tefriciye olursa iyi olur)
41 Fatiha suresi
41 defa ” Bismillahirrahmairrahim.“Kulillahümme malike’l-mülki tü’ti’l-mülke men teşa’ü ve tenziü’l-mülke mim men teşa’ü ve tü’ızzü men teşa’ü ve tüzillü men teşa’ü biyedike’l-hayrü inneke ala külli şey’in kadir.Tülicü’lleyl, fi’n-nehari ve tülicü’n-nehare fi’l-leyl, ve tuhricü’l-hayye mine’l-meyyiti ve tuhricü’l meyyite mine’l-hayyi ve terzüku men teşa’ü bi gayri hisab.”
1 Yasin-i Şerif 
1 Vakıa suresi
1 Fetih suresi

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.